Denizli Büyükşehir belediyesi Çivril’de 250 BİN Metrekare taş döşeyecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesi yaz sezonunda Çivril’de büyük yol çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında Çivril’de 22 mahallede parke taş ve asfalt çalışması yapılıyor.
Yaz mevsiminin gelmesiyle çalışmalarına hız veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Çivril’de 22 mahallede parke taş ve asfalt çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında birçok mahallede ilk defa parke taş döşemesi yapılırken ilçe merkezi ve bazı mahallelerde bozulan asfalt yollarında bakım ve onarımı yapılacak.
Edinilen bilgiye göre Denizli Büyükşehir Belediyesi İmrallı, Ömerli, Kocayaka, Tuğlu, Bucak, Yalınlı, Karamanlı, Çıtak, İnceköy, Sundurlu, Çetinler, Cabar, Bulgurlar, Reşadiye mahallelerinde 250 BİN metrekare parke taş döşemesi yapacak.
Çalışmalar kapsamında Seraserli Kızılcasöğüt, Yukarı Sanayi ve Karabedirler arası Koçak, İmrallı ve Yalınlı mahallelerinde de asfalt çalışması yapacak.
Asfalt çalışmalarında 17 kilometre birinci kat, 18 kilometre ikinci kat sati kaplama olmak üzere 35 kilometre asfalt döküleceği ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi