Alt yapı çalışmaları tamamlanan bulvar, sıcak asfalt ile kaplanacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi üst yapı birimleri İsmet İnönü Bulvarında, asfalt, peyzaj ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Yağmur suyu tahliye hattı döşenen İsmet İnönü Bulvarı ve Çarşı mahallesinde üst yapı çalışmaları başladı. Sebze Pazarı ve bağlı sokakların yağmur suyu tahliye hattının döşenmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri bulvarda kaldırım, bordür ve asfaltlama çalışmalarına başladı. Mart ayı sonunda bitirilmesi hedeflenen çalışmalarda bir kilometrelik yol sıcak asfalt ile kaplanacak.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ASFALT MESAİSİ BAŞLADI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ASFALT MESAİSİ BAŞLADI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ASFALT MESAİSİ BAŞLADI

Osman Zolan’a Teşekkür Ederiz

Ticaretin yoğun olduğu bir bölge olması nedeniyle araç ve insan trafiğinin de yoğun olduğu bölgede başlatılan çalışmalar cadde üzerinde bulunan işyeri sahipleri ve sakinlerini mutlu etti. Çivril’in önemli ana arterlerinden olan caddenin Denizli ve Uşak’tan Çivril’e gelenlerin ilçe merkezine ulaşmak için kullanıldığını belirten Çivrilliler “İsmet İnönü Bulvarı, Denizli Uşak karayolundan ilçe merkezine girmek isteyenlerin kullandığı bir yol. Ayrıca, son zamanlarda işyerlerinin arttığı bir bölge olması dolayısıyla gün içinde trafik çok yoğun oluyor. Böyle bir yolun sıcak asfalt yapılması, bordür ve kaldırımlarının yenilenmesi bölgenin değerine katkı sağlayacak. Doğalgaz çalışmaları sırasında kazılan yol Çivril’e yakışmıyordu. Uzun süre çamur ve çukurlarla mücadele ettik ama şimdi çalışma başladı. Başkan Osman Zolan ve ekibine teşekkür ederiz” diyerek çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Sebze pazarı ile Garaj arasında kalan bir kilometrelik yolun asfalt, bordür ve kaldırım çalışmalarının Mart ayı içinde tamamlanacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi