Yeni yönetim anlayışı ile daha hızlı ve kaliteli hizmet anlayışına giden Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için hizmet binasında da yenileme ve tadilat çalışmaları başlattı.

Kendilerine ait binanın üçüncü katında üyelerine hizmet veren Esnaf Odası binada yaptığı tadilatla binaya asansör yaptırdı. Çoğu üyenin belli yaşın üzerinde olmasından dolayı işlemlerini yaptırmak için üçüncü kata çıkmakta zorlandığını belirten oda başkanı Zeki Karahan binamızı Çivril’e ve üyelerimize yakışacak şekilde yeniden tasarlamaya karar verdik. Bu aşamada bazı üyelerimizin odanın 3’cü katta olmasından ve çıkmakta zorlandıkları konusunda da şikâyet aldık. Tadilata başlamışken üyelerimiz taleplerine duyarsız kalmadık ve büyük bir ihtiyaç olan asansör yaptırdık” dedi.

Çivril Esnaf Odasının 2022 yılından itibaren yenilenen tasarım ve yönetim anlayışı ile Çivrilli Esnaf ve Sanatkârlara daha kaliteli hizmet vereceğini ifade eden başkan Karahan, “Çivril ve Çivrilli esnaf kardeşlerimiz için çalışmaya en iyisini yapma gayreti ile faaliyetlerimize devam ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi