Yolu Otopark Yaptılar Geçenden Para Alıyorlar.

Çivril Belediyesi tarafından Yeşil Çivril Belediye spora verilen katlı otopark işletmecileri otoparkın olduğu 2001 sokaktan geçenlerden para alıyor.

Belediye binası arkasında bulunan ve işletmesi ile geliri Yeşil Çivril Futbol kulübüne tahsis edilen katlı otoparkın işletmecilerinin otoparkın önünden geçen sokağı kullanan sürücülerden ücret alması tepkilere neden oluyor. Şehir planında 2001 sokak olarak kayıtlı olan alandan geçen her araçtan otoparkı kullanmamasına rağmen ücret talep edilmesi akıllara Deli Dumrul hikâyesini getirirken yetkililerin duruma çözüm bulmaması ise tepkilere neden oluyor.

Sokağı kullanan vatandaşlar hiç park etmeden sadece sokaktan geçmeleri halinde bile ücret alındığını belirterek “sokağın başında ve çıkışında kapan var aracınızı park etmesiniz bile sokak başında biri gelip sizden para alıyor. Burası sokak dememize rağmen o parayı sizden alıyorlar. Buraya bir düzenleme yapılması şart. En azından belli süre içinde sokaktan çıkmayanlardan bu para alınsın. Sokağa her giren aracın önüne geçip para almak işletmecilik değil değnekçiliktir. Çivril’e yakışmayan bir durum acilen düzeltilmesi gerekiyor “ diyerek tepki gösterdiler.

Belediye tarafından yapılan ve bugüne kadar ücretsi kullanılan katlı otopark geçen ay Belediye tarafından Yeşil Çivril Futbol Kulübüne verilmiş kulüpte otoparkın işletmesini özelleştirmişti.

Editör: Haber Merkezi