Her park aynı, bakımsız, virane ve boşlanmış.
Çivril’in kanayan yarası haline gelen parklar, makus kaderlerini değiştiremiyor. Her biri bakımsızlıktan harabeye dönen parklar vatandaşların tepkisini çekiyor.
BU PARK BU HALDE Mİ OLMALI
Çivril Belediyesi kontrol ve bakımında bulunan mahalle parkları bakımsızlık ve boş vermişlik yüzünden kullanılamaz halde. Aşağı mahallede bulunan Şahanlar park içine yapılan büfe virane hale dönmüş durumda. Geçen yıl park içine yapılan ve büfe olarak kullanılan büfe binası işletmecinin boşaltmasının ardından korumasız kaldı. Parka gelenler tarafından zarar verilen bina mahalle sakinleri ve çocuklar için ise tehlike oluşturuyor.
Binanın geceleri kimliği belirsiz kişiler tarafında kullanıldığını iddia eden sakinler “karanlık çöktü mü binaya giren çıkan belli değil. Binanın içine zarar verdikleri yetmiyor gibi sabaha kadar da mahalleyi rahatsız ediyorlar. Buralar milletin parasıyla yapılan yerler bu şekilde bakımsız ve korumasız durması doğru değil” diyerek bakımsızlığa tepki gösterdiler.
Binanın yapıldıktan sonra bir yıl aktif olarak kullanıldığını belirten sakinler “belediye bu parka sahip çıkma ve boş bırakmamak için içine bina yaptı. Ama bina bir yıldan az bir süre kullanıldı sonra işletmeci boşalttı. Bina boşaltıldıktan sonra özellikle akşamalrı farklı amaçlar için kullanır hale gedli. İçindeki demirbaşlara zarar verilmeye başlandı” dedi.

Editör: Haber Merkezi