AK Parti Gençlik Kolları tarafından Adana’da düzenlenen ‘Bir Gençlik Şöleni’ne’ AK Parti Çivril Gençlik Kolları tam kadro katıldı.

“BU GENÇLİK TÜRK SİYASETİNE DAMGA VURACAKTIR”

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının düzenlediği programa 81 ilden yaklaşık 100 bin genç katıldı. Denizli İl Başkanlığı Koordinesinde Çivrilli AK Gençlerde bu festivalde yerini aldı. AK Parti Çivril Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu’nun da katıldığı şölende gençler, konserler ve çeşitli etkinliklerle unutulmaz anlar yaşadı.

Gençlik Şöleni öncesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Adana Stadyumu’nun dışında toplanan halka hitap etti.

“SİZ TÜRKİYE’Yİ HEDEFLERİNE ULAŞTIRACAK VE DÜNYAYI DEĞİŞTİRECEK GENÇLERSİNİZ”

Daha sonra gençlerle buluşan Erdoğan, Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak ve dünyayı değiştirecek gençlerin olduğuna inandığını vurgulayarak; “ Bana sizler gibi yol arkadaşları, kalbi imanlı ve zihni aydınlık dava arkadaşları verdiği için Rabbime binlerce kez hamdediyorum. Siz Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak ve dünyayı değiştirecek gençlersiniz. Siz dağılmışları toplayacak, gizlenmişleri açacak, karanlıkları güneşle aydınlatacak gençlersiniz sizlere inanıyorum ”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şölende emeği geçem herkese teşekkür etti.

“81 İLDEN DAVA ARKADAŞLARIMIZLA BULUŞTUK”

AK Parti Çivril Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu, Çivrilli gençlerin daima Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğuna dikkat çekerek; “Bizler her zaman olduğu gibi bugünde, yarın da daima Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yanındayız. Bunu bir kez daha Adana’da 81 ilden gelen dava arkadaşlarımızla göstermiş olduk. Çivril AK Gençlik olarak Adana’ya yoğun katılım sağladık. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda Cumhurbaşkanımızın aşkını, heyecanını ve davasına bir kez daha şahit olduk. Ne diyordu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, “Aşkınan koşan yorulmaz.” Bizlerde aşkla koşuyoruz. Bu gençlik Türk siyasetine damga vuracaktır. Çivril AK Gençlik olarak başta İl Başkanımız Osman Nuri Nazlıer olmak üzere Bir Gençlik Şöleni’nde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum ”diye konuştu.

Erdoğan’la buluşmanın mutluluğunu yaşayan gençler, duygu dolu anlara şahitlik ederken yorgunluklarını ve sınav stresini bu şölende attı.

Editör: Haber Merkezi