Çivril de yapılan siyaseti eleştiriyor ve çözüm önerilerini sunuyorum kızanlar oluyor.Kızan kişiler genelde partilerine biat etmiş Genel başkanlarının her söylemini doğru kabul eden ve eleştirilemez gören kişiler. Defalarca yazdım 5 yıldır hiçbir parti mensubu değilim, hiçbir partiye aidiyetim yok doğru tektir herkes kendi partisine göre doğruyu savunuyor bu doğru demek değildir.Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir.

Şucu bucu olmayı bıraktığımız gün doğruları buluruz. 2016 yılına kadar fetöyü savunanlar her dediğini doğru kabul edenler vardı 1990’lardan beri bu olacakları etrafıma söyleyip durdum bana kimi dinsiz dedi kimi kafir dedi. Fetö tarafından Nisan ayların da son 25 yıl önce kutlu doğum haftası icat edilmiş toplumun büyük kesimi kutluyordu. 2016 dan beri kutlanmıyor. Ne oldu Hz Muhammedi anmıyormuyuz? Hayır Hz Muhammed inananların her zaman kalbinde her zaman anılıyor. Demek ki birileri kendi amaçlarına hizmet etsin diye Dini, Kuranı kullanmak istemiş ve 2016 da ki hain darbe girişimiyle bu açığa çıktı.

İbranice (Yahudi) Rab ,Farsça Hüda, demekte sakınca görmeyenler ben Türkçe Tanrı yazdığım için eleştiriyorlar Küfre giriyorsun diyorlar. Hepsinin anlamı da Yaradan demektir.”Tanrı” sözcüğü, İslamiyet’ten yüzyıllar önce Orhun Abidelerinde geçen “Tengri” sözcüğünden geldiği, Türkçenin hemen hemen bütün lehçelerinde bulunduğu hatta Ahmet Yesevi ve Yusuf Has Hacip de sıkça kullandığı halde, bazıları, yabancı film dublajlarında söylendiği için Hıristiyanlara ait sanıyor. Neden eleştiriyorlar yabancı film dublajında Tanrı diyormuş Tanrı demek günahmış. Ne diyeyim Tanrı akıl fikir versin Dublaj yapmayıp İngilizce God, Fransızca Dieu, İspanyolca Dios dese kaçımız anlayacağız? İngiliz,İspanyol vs. Müslüman olanlar kendi dilinde ibadet edip Kuran meali okuyor dua ediyor kabul oluyorda Görklü Tanrı’nın Türkçe yapılan ibadeti kabul etmediğini iddia ediyorsunuz. Unutmayın kutsal olan Arapça değil Kuranı Kerimdir.

Türk topraklarında yaşayıp Türkçülük yapmak için kimseden izin almayız. Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayıp alt kimliği ne olursa olsun Ne mutlu Türk’üm diyebilen bu güzel vatana aidiyet hisseden herkes kardeşimizdir.

Antalya’da her tarafta büyük boy Bilboardlarda 5 ton su 5 TL ,10 ton su 11 TL, Engelli vatandaşlara % 40 daha ucuz, Üniversite öğrencilerine 5 Ton su bedava diye afişler var. CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi yapabiliyorsa bizim Ak Partili Denizli Büyükşehir Belediyesi 10 ton bedava 20 ton 5 TL gibi rahatlıkla fiyat belirleyebilir en azından 5-6 ton suya 80 TL ödemeyiz. Siyasiler İftar çadırlarında sanki kendi ceplerinden verdikleri iftar yemekleri gibi, Kepçe sallamaktan fırsat bulurlarsa ilgilenir su fiyatında indirim yaparlar…

Esen kalın…