Sahada çalışmalarına devam eden CHP kadın Kolları köylerde girilmedik hane bırakmıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları üyeleri 14 Mayıs Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her gün başka bir köye giden CHP’li kadınlar kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istiyor.

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasından sonra ‘Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız’ sloganıyla seçim çalışmalarına start verdiklerini söyleyen CHP Çivril Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre, “Gittiğimiz her yerde halkın güler yüzü ve umutlu gözleriyle karşılaşıyoruz. Bir çok köyde çiftçi ve halk geçim zorluğu ve umutsuzlukla kaderlerine terkedilmiş durumda. Bizler onlara söz veriyoruz. Gözlerindeki umutsuzluğu, yüzlerindeki mutsuzluğu bizler yok edeceğiz. Bu umutsuzluk ve mutsuzluk yerini sonsuz bir umut, mutluluk ve sevgiye bırakacak. Artık sevgi kazanacak ve Türkiye Cumhuriyeti hak ettiği umut, mutluluk ve sevgiye kavuşacak. Ayrıştıran değil, kucaklayan bir Cumhurbaşkanı ile aydınlık yarınlara emin adımlarla yürüyecek” şeklinde konuştu.

Özellikle köylerde sıcak bir ilgi ve samimiyet ile karşılandıklarını belirten Başkan gönül Emre “her gittiğimiz köyde kadınlar bizleri evlerinde ağırlıyor. Biz hedeflerimizi anlatırken onlar bizim halimizi hatırımız sorup çalışmalarımızda başarı diliyorlar. İşte bu samimiyet ve sevgi bizleri iktidara taşıyacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi