ESNAF KERDİ KEFALET KOOPERATİFİ

Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi esnafın yanında olmaya devam ediyor.

Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürol Mutlu bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonrada esnafların yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek 2022 yılında Çivril’de 677 esnafa 149 Milyon 104 BİN lira kredi verdiklerini açıkladı.

ESNAFIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

2022 yılı değerlendirmesi yapan ve kooperatif çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Gürol Mutlu özellikle salgın döneminde zor günler geçiren esnaflara destek olduklarını belirterek esnaflara yönelik verdikleri krediler hakkında bilgi verdi. Başkan Mutlu yaptığı açıklamada, “2020 yılının mart ayından beri mücadele ettiğimiz Covid-19 pandemisi hiç şüphesiz ki esnafımızı etkiledi. Bu süreçte Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak her zaman olduğu gibi esnafımızın yanında olmaya devam ettik. Kooperatif olarak kredi çekmeye uygun olan esnaflarımıza kredilerini vermeye devam ediyoruz. 2022 yılında 677 esnafımıza 149 milyon 104 Bin lira kredi verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi esnaf arkadaşlarımıza layık olmak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

BAŞARININ ARDINDA ORTAKLARIMIZ VAR

Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet kooperatifinin Denizli ve Ege bölgesinde en çok büyüyen ve kredi veren kooperatiflerden biri haline geldiğini belirten başkan Gürol Mutlu “2021 yılında 502 esnafımız kooperatifimizden 65 Milyon 674 Bin lira kredi kullandı. 2022 yılında bu rakam hem esnaf bazında hem de miktar bazında arttı. Çivril esnaf Kredi kefalet kooperatifi olarak 191 yeni ortağımız kooperatifimize üye olurken esnaf kardeşlerimizin kooperatif aracılığıyla kullandığı kredi miktarı da 149 Milyon liraya çıktı. Bu büyümenin ardında kooperatif üyelerimiz vardır. Onların desteği ve disiplinli olmaları kooperatifimizin büyümesinde ve kullandırdığı kredi miktarının artmasında önemli rol oynamıştır” dedi.

Editör: Haber Merkezi