Olağan mahalle ziyaretlerini gerçekleştiren İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı ve İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren sorunlarını dinledikleri aileye yardımcı olmaya çalışacaklarını söyledi.

BİR  YANDA KANALİZASYON BİR YANDA ÇÖP
KONUYU MECLİSE TAŞIYACAĞIM
Denizli Büyükşehir Belediye Meclis gündemine bu sorunu taşıyacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren; “Özdemirci Mahallesinde Kanalizasyon atıkları bir kaç farklı yerden dereye akıtılıyor. Hayvanların su içtiği, tarlaların sulandığı bu dereler Özdemirci Mahallesi için tehlike arz ediyor. Özellikle evlerinin önüne dökülen kanalizasyon atıkları bu aile için çok sağlıksız bir durum. Yaşları itibariyle bağışıklık sistemleri çok da güçlü olmayan bu aile hemen diplerine akan bu atıklar yüzünden her an hastalık kapabilirler. Tüm dünya da Koronavirüs pandemisi ile hayatlar altüst olurken, bizim temizliği ön planda tutmamız gerekirken çevreye mikrop dağıtmamız ne derece doğru?
Bu konuyu Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme getireceğim. Bu ailenin ve Özdemirci Mahallesinin yaşadığı kanalizasyon atık sorununa çözüm arayacağım.” ifadelerini kullandı.

BİR  YANDA KANALİZASYON BİR YANDA ÇÖP BİR  YANDA KANALİZASYON BİR YANDA ÇÖP

EVİN ÖNÜ ÇÖPLÜK GİBİ
Evlerinin önünde bulunan çöplerinde hastalığa davetiye çıkardığını kaydeden İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren; “Mahallelerin çöpleri hafta da bir yada iki kez alınıyor. Bu da çöp konteynerlerini yetersiz duruma getiriyor. Konteyner yetersizliğinden çöpler yerlere atılmış durumda. Ve ne yazık ki bu çöplerin atıldığı yerin dibinde yaşayan insanlar var. Hem çevre kirliliği, hem görüntü kirliliği hem de mikrop yuvası bu çöplerin buradan temizlenip çöp konteynerleri konulmalı. Bir konteyner yetmiyorsa bir tane daha konulmalı o da yetmiyorsa çöp alım günleri artırılmalı. Hiç bir belediye başkanı kendi vatandaşını sağlıksız koşullarda yaşatmamalı.”ifadelerini kullandı.

BİR  YANDA KANALİZASYON BİR YANDA ÇÖP

Editör: Haber Merkezi