Pervin ve Haluk Ünal’ın kızı Ayşegül ile Sevim ve Ömer Gökçe’nin oğlu Murat dünya evine girdi.

Genç çiftler “Dünyayı güzellik kurtaracak… Bir insanı sevmek ile başlayacak her şey” yazılı davetiyelerinde sevenlerini en mutlu günlerinde yanlarında görmek istediler.

BİR İNSANI SEVMEKLE BAŞLAYACAK HER ŞEY…

16 Ağustos Cuma günü Haydan Mahallesi Masalbahçe caddesinde bulunan kız evinde yemek verilmesinin ardından yine Haydan Mahallesi Ahmetçik Mesireliği Anfi Tiyatrosunda kına ve nişan töreni düzenlendi.

BİR İNSANI SEVMEKLE BAŞLAYACAK HER ŞEY…

Ak Parti önceki dönem belediye meclis üyesi Pervin Ünal’ı başta Çivril Belediye Başkanı Av. Niyazi Vural olmak üzere partililer de yalnız bırakmadı.

Aileleri dostları ve davetlilerin katıldığı ve akşam geç saatlere kadar süren eğlence de Çivril Belediye Başkanı Av. Niyazi Vural da efe oyunu oynayarak büyük beğeni topladı.

  • BİR İNSANI SEVMEKLE BAŞLAYACAK HER ŞEY…

17 Ağustos Cumartesi günü Denizli Pamukkale’de damat evinde yemek verilmesinin ardından saat 14:00’de konvoy halinde Çivril’e gelin almaya gelindi. Hüzün ve sevincin yoğun yaşandığı duygu dolu anlar yaşandı.

Genç Çivril Gazetesi olarak Ünal ve Gökçe ailelerini tebrik eder genç çiftimiz Ayşegül ve Murat’a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: Haber Merkezi