Bu durumun katliam olduğunu belirten Eren, ağaçların kolay yetişmediğini ifade ederek yapılan katliama dur diyecek bir yetkili arıyor.

Çivril’in birçok mahallesinde aynı görüntülerin olduğunu söyleyen Eren; “Yazıklar olsun, böyle ağaç kesilmez. Bu bir ağaç katliamıdır, bu ağaçlar kolay yetişmedi. Ağaçların büyüyeceği noktalarından kesiyorlar. Tellere değmesin diye ağaçlarımızı keseceklerine yerin altına koysunlar. Hemen hemen her mahallede aynı şeyi görüyoruz. Ağaçlar kesilmesin, farklı çözüm yolları üretsinler” dedi.

“SEYRETMEK İÇİN DEĞİL, SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN SEÇİLDİLER”

Çivril için herkes elini taşın altına koymalı diyen Eren; “Seçilen belediye başkanlarımız seyretmeye değil, Çivril’in sorunları ile ilgilenmek için o koltukta oturmak zorundadırlar. Belediye makamı seyretme makamı değil çözüm makamıdır. Kesilen ağaçlar 30-40 yaş civarındalar. Bu ağaçların büyüme noktalarının kesilmesine seyirci kalmak yeşil katliamına sebep olmaya ortak olmaktır. AYDEM yetkililerinin de gereken hassasiyeti gösterip bu kabloların yer altına alınması için bir an önce proje hazırlamaları gerekiyor. Belediye başkanımızda bu konunun takipçisi olmalıdır. Çivril için herkes elini taşın altına koymalı.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi