İyi partinin adayları bayramı memleketlerinde kutladı

İYİ parti Denizli Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Yasin Öztürk ve genç milletvekili adayı Nazlı Yaşatürk bayramın ikinci günü Çivril’de vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

BAYRAMI MEMLEKETLERİNDE GEÇİRDİLER BAYRAMI MEMLEKETLERİNDE GEÇİRDİLER BAYRAMI MEMLEKETLERİNDE GEÇİRDİLER BAYRAMI MEMLEKETLERİNDE GEÇİRDİLER

Ramazan Bayramında Çivril’e gelen İYİ parti Milletvekili adayları Nazlı Yaşatürk ve Yasin Öztürk ilçe teşkilatında partililer ile bayramlaştı. Parti binasında yapılan bayramlaşma sonrası mahalle ziyareti yapan Öztürk ve Yaşatürk köy kahvelerinde vatandaşların bayramını kutlayarak istek ve taleplerini dinledi.

Çivril programına sabah saatlerinde parti binasında başlayan Yasin Öztürk ve Nazlı Yaşatürk İlçe Başkanı Koray Eren ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Parti binasında yönetim kurulu üyeleri ile bayramlaşan milletvekili adayları daha sonra Kızılcasöğüt, Sökmen, Şenköy, Savran ve Karayahsiler mahallelerini ziyaret etti. Köy kahvelerinde vatandaşların bayramını kutlayan vekil adayları 14 Mayıs seçimi ve ülke siyaseti ile ilgili merak edilen soruları cevaplandırarak vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler.

Bayramlaşma ve köy gezileri ile ilgili olarak bilgi veren İYİ Parti İlçe başkanı Koray Eren İYİ partinin halkın içinden çıkan bir parti olduğunu belirterek “halkın partisi halkın vekilleri bayramda, hafta sonu her zaman halkın yanında. Bugün de Çivrilli vekilimiz Yasin Öztürk ile Çivrilli vekil adayımız Nazlı Yaşatürk hemşerileri ile bayramlaştı. Parti binamızda başlayan bayramlaşmamız mahallelerde devam etti. Gittiğimiz yerlerde hem İYİ partiye hem de vekillerimize büyük bir ilgi var. İnsanlar sabırsızlıkla 14 Mayıs’ı bekliyor” dedi.

İYİ Parti vatandaşın en çok ilgi duyduğu parti

Türkiye’nin kuruluşunun İYİ Parti kadroları ile olacağına dikkat çeken Eren “partimize büyük bir teveccüh var. Bu sadece Denizli bölgesinde değil tüm Türkiye’de aynı şekilde. Ülkemizin geleceği ve kurtuluşunun İYİ Parti’de olduğunu bilen aklıselim herkes İYİ parti bayrağı altında toplanıyor. İnşallah 14 Mayıs günü Türkiye için yeni bir başlangıç olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi