Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 maaşını bağışlayarak bu kampanyaya destek olacağını belirtmesi ile birlikte Denizli’de de başkanlar bağış yapmaya başladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan sosyal medya hesabından “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de 6 aylık maaşım ve eşim Berrin Hanım da 6 aylık emekli maaşı ile katılıyoruz.” Diyerek hem kendi hem de eşinin 6 aylık maaşını bağışladığını açıkladı.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na bir aylık maaşım ile katılıyorum.

El ele gönül gönüle vererek birlikte başaracağız inşallah… “ şeklindeki kampanya desteğini #BizBizeYeteriz #BizBizeYeterizTürkiyem Hashtagi (#) ile paylaşım yaptı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise kampanyaya “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ederek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’nı gönülden destekliyor ve 6 aylık maaşımı bağışlıyorum.

‪Haydi! Hep birlikte bu kampanyaya omuz verelim ve bu süreci dayanışma ile atlatalım.” diyerek destek verdi.

Haber yayına hazırlandığı sırada bağış yapan bir diğer ilçe belediye başkanı ise Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık oldu. Başkan İnamlık sosyal paylaşım sitesinden kampanyaya 3 aylık maaşını bağışlayarak destek verdiğini duyurdu.

Editör: Haber Merkezi