Çivril’in Reşadiye mahallesinde kış aylarının yaklaştığını ve kışın bazı sokak aralarının çamur deryasına döndüğünü belirten vatandaşlar, yetkililerden yollarına parke taşı döşenmesini istedi.

Reşadiye mahallesinde yaşayan vatandaşlar kışın yolların çamurdan yürünemez hale geldiğini ve çok zorluk çektiklerini söyledi.

BAŞKANIN YÜZÜNÜ SEÇİMDE GÖRDÜK

“Tek isteğimiz var onu da yapsınlar”

Mahalle sakinlerinden Muhittin Arslan (80), Çivril Belediyesi yetkililerinden toprak yolların düzeltilmesini istedi. Arslan, “Mahalle olarak bizim en büyük sorunumuz bu yolun hali. Yağmurdan sonra burada yürüyemiyoruz. Kış ayları da yaklaşıyor. Yolumuzun en kısa zamanda yapılması istiyoruz. Bu şekilde yaşlılarımız bu yolu kullanırken çok zorluk çekiyor. Benim gibi ihtiyar birisi de yürümeye çalıştığında kayıp düşebiliyor. Tek isteğimiz var onu da yapsınlar dedi.

“Yüzünü seçim zamanı görmüştük”

Parke taşı için Belediye başkanını aradığını fakat bütçe olmadığı için kilit taşı veremeyeceğini söylediğini iddia eden Cemil Yıldırım (76), “Belediye başkanımızı aradım. Parke taşı verin şu yollarımız çamurdan kurtulsun dedim. Fakat Niyazi başkan bütçe olmadığını söyledi. Bende sen kendi cebinden yaptır o zaman dedim. Seçim zamanı görmüştük yüzünü. Bir kez de hayvan pazarında gördüm. Biz onu seçtik. Gelsin sorunlarımıza çare bulsun diye. Ama köye uğradıkları yok. Sadece parke taşını versinler yaşlı halimizde biz döşeyelim. Yeter ki yolumuz düzgün olsun” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi