Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural Yeşilbağlar site sakinleri ve site yönetimi ile bir araya geldi.

Çivril’in en büyük ve ilk toplu yerleşim kooperatiflerinden olan Yeşilbağlar Sitesini ziyaret eden belediye başkanı Niyazi Vural site yönetimi ile bir araya geldi. Ev ziyaretleri de yapan başkan Vural site etrafında Belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında site sakinlerine bilgi vererek beklenti ve talepleri dinledi.

Çivril ilçe merkezinde devam eden çalışmaları yerinde görmek ve incelemek için ziyaretler yapan Başkan Niyazi Vural, Yeşilbağlar sitesini ziyaret etti. Doğalgaz çalışmaları tamamlanan sitede belediye tarafından yapılması gereken çevre düzenlemesi ve yol çalışmaları ile ilgili olarak site yönetimi ile bir araya gelen başkan Vural, sitenin önünden geçen diğer site ve konutlara ulaşımın sağlandığı yolun en kısa zamanda parke taş ile kaplanacağını belirtti. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle birçok yolda kazı çalışması yapıldığını belirten başkan Vural “doğalgaz nedeniyle ilçe merkezinde birçok yolumuz kazıldı. Çalışmaların tamamlandığı bölgelerde ekiplerimiz yolları tamir ederek eski haline getirmek için çalışıyor. Buradaki yolumuzu da birkaç gün içinde zemin düzenlemelerini yapıp taş kaplama ile eski haline getireceğiz” dedi.

Site yöneticisi Akın Özdemir, site sakinleri adına Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’a nazik ziyareti ve desteklerinden dolayı için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi