Belediye Başkanı Niyazi Vural, Zabıta Haftası münasebetiyle belediyede görev yapan zabıtaların haftasını kutladı.
Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural Zabıta Haftasını kutladı. Zabıta Müdürlüğünü ziyaret eden başkan Vural, zabıtalarla bir süre sohbet etti.
Başkan Niyazi Vural, Zabıta Haftası nedeniyle Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hizmet binasında zabıta personeli ile bir araya gelerek haftalarını kutladı. Kutlamada Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin yalçın ve Latif Selçuk’ta hazır bulundu.
Zabıtalarla bir süre sohbet eden başkan Vural, Zabıtalar Haftasını kutlayarak özveri ile çalışan zabıta personeline teşekkür etti. Vural Zabıta personelinin belediyelerin görünen yüzü ve vitrini olduğuna dikkat çekerek “ Zabıta Teşkilatı belediyenin kolluk birimidir. Devletin ve belediyenin iyi ve mazlum insanlara karşı şefkatini gösteren birimi, devleti belediyeyi suiistimal etmeye çalışanlara karşıda caydırıcı gücüdür. Belediye teşkilatlanmasında her birimin zorlukları var ama Zabıta sürekli sahada olması gerekliliğinden dolayı daha farklı zorlukları var. Yaptığın zorlu ve hassas görev için sizlere teşekkür ediyor, görevlerinizde kolaylıklar diliyorum. Tüm zabıtalarımızın zabıta haftasını kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi