Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural Çivril’de bulunan yerel basınla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Uluslararası Çivril 23. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali tanıtımı ile ilgili açıklamalar da bulunan Başkan Niyazi Vural; “Çivril ‘in tanıtım ve turizm atağı yaptığı bir dönemdeyiz. Bu konuda da herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Çivril’in tanıtımı ve gelişimi için herkes sorumluluk almalı ve çalışmalı” şeklinde konuştu.

BAŞKAN VURAL UŞAK VE ÇİVRİL BASINI İLE

29 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 23. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali hakkında toplantıya katılan yerel basın temsilcilerin de görüş ve önerileri alındı.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda basın kuruluşu temsilcilerinin verdiği önerileri tek tek not alan Başkan Vural katılımlardan dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

UŞAK BASININDAN BÜYÜK İLGİ

Yine bir ilki gerçekleştiren Çivril Belediye Başkanı Av. Niyazi Vural festival tanıtım programını Denizli ile sınırlı tutmadı. Uşak yerel basınını festivale davet eden Başkan Vural festival açılışı öncesi basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelerek festival programı hakkında bilgiler verdi.

Festivale katılan Uşak Basını ilk defa Çivril’den festivale davet edildiklerini ve bundan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi