Belediye personelleri ile sohbet edip kolaylıklar dileyen Başkan Vural; “ Maalesef 2020 yılı bizleri maske ile tanıştıran pandemili, koronalı, deprem ve afetlerle anacağımız bir yıl oldu. 2021 yılının bütün Çivrilli hemşerilerimize sağlık, sıhhat, afiyet, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ediyoruz. Tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Vural, belediyenin tüm birimleri tek tek dolaşarak belediye personelinin yeni yıllarını kutladı.

KOLLUK KUVVETLERİNİ UNUTMADI

Başkan Vural ilçede görev yapan polislerin de yeni yıllarını kutladı. İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek görevi başındaki emniyet mensupları ile bir araya gelen Başkan Vural; ” 2020’nin son saatlerine doğru mesai saati gözetmeksizin ilçemizde görev yapan kolluk kuvvetlerimizin yeni yıllarını tebrik ederim. ” dedi.

Emniyet teşkilatına yaptığı ziyaretin ardından İlçe Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Başkan Vural görevi başındaki askerlerle sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

ÖZVERİLİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI

Çivril Devlet hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya gelen ve yeni yıllarını tebrik eden Başkan Niyazi Vural, “Pandemi süresince hayatlarını ortaya koyarak gece gündüz özveriyle yoğun bir şekilde çalışan Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanemizde görevli sağlık çalışanlarımızı ve hastalarımızı ziyaret ederek, yeni yıllarını tebrik ettik.

2021 yılının herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini niyaz ediyoruz..” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi