Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Çivril’de muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. 77 Mahalle muhtarının katıldığı program, tren yolu gar binaları toplantı salonunda yapıldı.

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural başkanlığında düzenlenen toplantıda, muhtarlar mahalleleri ile ilgili talep, öneri, istek ve şikayetleri dile getirirken, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgilendirildi. Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Vural, “Mahallelinin şikayet ve taleplerinin çabuk ulaşması noktasında muhtarlara büyük görev düşüyor. Belediye olarak tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmek zorundayız. Bu nedenle siz muhtarlarımızla en iyi şekilde diyalog halinde olmamız gerekiyor. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut muhtarlar ve daire amirlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıların yıl içinde tekrarlanmasının daha faydalı olacağını belirtti.

Mahalle Muhtarları sorunlarını ve taleplerini dile getirerek, ilgi ve alakalarından ötürü Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’a teşekkürlerini sundu.

Editör: Haber Merkezi