CHP Belediye meclis üyesi Tunay Yazıcı sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından yaptığı paylaşımla Belediye başkanı Niyazi Vural’ı eleştirdi. Belediye başkanı Niyazi Vural’ı Sokak siyaseti yapmakla itham eden Yazıcı, başkanın muhalefeti konuşturmamak için elinden geleni yaptığını ifade etti.

Tunay Yazıcı, Çivril halkının CHP ve İYİ Partiye muhalefet görevi verdiğini muhalefetin görevinin de çözüm noktasında elinden geleni yapmak ve Belediye başkanının hata ve eksiklerini meclise taşımak olduğunu belirtti. Paylaşımında 2021 yılı meclis toplantılarında meclis ve belediye başkanı Niyazi Vural’ın muhalefet meclis üyelerine karşı sergilediği tavır ve yaşanan diyaloglardan kesitler sunan Yazıcı “başkanın 2021 yılında muhalefete karşı olan tavrının 2022’de devam edeceğinden kuşkum yok” dedi.

Paylaşımında Başkan Niyazi Vural’ın üslup ve tavırlarının demokrasi ile bağdaşmadığına dikkat çeken Yazıcı “SİYASİ DİL BU MU? Saygıdeğer Hemşerilerim, Sizler Millet İttifakı olarak bizlere 17.770 oy vererek, bizlere muhalefet görevi verdiniz.

Sandıktan çıkan sonucu kabul edeceğiz. Demokrasiye saygılı olacağız.

Bizlere verilen görev, AKP Çivril Belediye yönetiminin yanlış yaptıklarını, eksikliklerini Meclise taşımak kamuoyunu bilgilendirmektir.

Gerektiğinde Başkan dikkate alırsa çözüm yollarını paylaşmak katkı sunmaktır.

Bizler Millet İttifakı olarak birlikte Çivril’ in geleceği için, güzel bir Çivril’ i inşa etmek için yapmış olduğumuz çalışmaları Meclise taşıyarak fakirin, fukaranın, mağdurların, mazlumların da haklarını, hukuklarını korumak onların sesi olmak bizim asli görevimizdir.

Bu mücadelemizi Mecliste yaparken Millet İttifakı Meclis üyelerine karşı Belediye Başkanının sokak siyasetinden farksız davranışları, konuşmalarını sizlerle paylaşmak istedim.

Bakınız Mecliste hangi cümleleri kurmuş.

1- ÇEMKİRME

2- SAPLA SAMANI KARIŞTIRMA

3- ŞOV YAPMA

4- BOŞ KONUŞMA

5- DANANIN ALTINDA BUZAĞI ARAMA

6- GİDİN KONUŞMALARINIZI TV. KANALLARINDA YAPIN

7- ÇOMAK GİBİ SOKALIMMI

8- LÜZUMSUZ ŞEYLERLE UĞRAŞIYORSUNUZ

9- SÜRENİZ BİR DAKİKA

10- BİZ GAZETECİLERİ ÇAĞIRACAĞIMIZ ZAMANIDA BİLİRİZ, ÇAĞIRACAĞIMIZ GAZETECİLERİ DE BİLİRİZ..

Başkanının mecliste yapmış olduğu konuşmalarının bir kısmı 2022 yılında hep beraber bakalım hangi cümleleri kuracak.

Mutlaka yine kendine yakışan üslubuyla cümlelerini kuracağından hiç kuşkum yok… Saygılarımla…”ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi