Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Örgütü, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. CHP’nin ‘kurumsal hafıza’sı ile birlikte sahaya indiğini belirten İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Genel Başkanımız, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşküne göndermek için kararlıyız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Örgütü, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.

İlk turda Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’de en çok oy alan aday olduğunu ve ipi en önde göğüslediklerini ifade eden Horzum, “Tüm Denizli halkımıza bize gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Denizli’de kazanan Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

İkinci turda, Denizli’de ve Türkiye’de Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun oylarını daha da artıracağımıza ve seçimi kazanacağımıza olan inancımız tamdır” diye konuştu.

Denizli örgütu olarak ikinci tur için daha da kenetlendiklerini söyleyen Horzum, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, kurumsal hafızamızla beraber sahalardayız.

Biz bu seçimi kazanacağız. Denizlimizin bütün mahallelerinde olmaya devam edeceğiz. Bütün örgütlerimiz, daha önce görev yapmış kurumsal hafızamızla beraber el ele, kol kola çalışacağız. Ülkemize baharın gelişini hep beraber kutlayacağız. Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşküne göndermeye kararlıyız. Bu zengin topraklarımızın fakir insanları olmayacağız.

Vatanımızın her karışını gezip anlatacağız. Bırakın bir karış toprağımızı, bir çakıl taşını vermeyiz.Ay yıldızlı bayrağımızın altında üniter yapımızla barış içinde yaşayacağız. 28 Mayıs günü tüm vatandaşlarımızı hak, hukuk, adalet için, barış için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, gençlerimizin geleceği için, kadınlarımız için, emeklilerimizin hak ettiği maaşı alabilmesi için, sabit ücretlilerin yüksek enflasyon altında ezilmelerini önlemek için, çiftçilerimizin üretebilmesi için, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, daha güzel bir Türkiye için Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi