Mahallesine hizmet gelmediğini iddia eden muhtar isyan etti.

Çivril’in en büyük mahallerinden olmasına rağmen mahallesine 4 yılda Çivril Belediyesi tarafından hiç bir hizmet alamadığını iddia eden muhtar” başkan hep bizden aldı, köye bir çivi bile çakmadı” dedi.

BAŞKAN HEP BİZDEN ALDI HİZMET ETMEDİ BAŞKAN HEP BİZDEN ALDI HİZMET ETMEDİ BAŞKAN HEP BİZDEN ALDI HİZMET ETMEDİ

Karayahşiler mahalle muhtarı Hasan Solmaz, dört yıldır Bekirli yolu ile Akçaköy arasındaki toprak yolun yapılması için beklediklerini belirtti. Karayahşiler’in Çivril’in en kalabalık ve işlek mahallelerinden biri olduğuna dikkat çeken muhtar Solmaz, “en büyük köyüz, en kalabalık mahalleyiz. Her gün yüzlerce insan köye gelip gidiyor, çevre mahallelerden taşımalı öğrenciler gelip gidiyor, her gün onlarca aracın kullandığı iki yolun yapılması için dört yıldır bekliyoruz. Belediye başkanı Niyazi Vural’a defalarca durumu izah ettik. Özellikle Akçaköy ile Karayahşiler arasındaki yol çok işlek buradan Çivril’e her gün öğrenci servisleri gidiyor, süt toplama tankerleri köyümüze geliyor, köyümüzden diğer köylere geçmek isteyenler bu yolu kullanıyor. Çok işlek bir yol olmasına rağmen bu yol nedense bir türlü asfaltlanmadı, yazın toz kışın çamur içinde bu yolu kullanmaya devam ediyoruz. Artık asfaltı geçtik yol üzerindeki çukurlar kapatılsın yeter.” dedi.

Karayahşiler ile Bekirli Mahallesi arasındaki yolunda kış şartlarından olumsuz etkilendiğini belirten muhtar Solmaz, “son yağışlar ve kış mevsimi mahallemizin Bekirli ile olan yolunu da olumsuz etkiledi. Bu yol sağlıklı değil. Özellikle bizim köyün çıkışında mezarlık önünde araçların geçemeyeceği çukurlar oluşmuş durumda. Buralar en azından yol yapılana kadar geçici olarak tamir edilmeli. Bu çağda bu yollar ne Çivril’e ne de Karayahşiler’e yakışmıyor. Başkan hep bizden aldı ama hizmete gelince bizim mahalleye hizmet etmedi.” dedi.

Editör: Haber Merkezi