Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Gönül Seferberliği” üye çalışması kapsamında 15 Aralık ve 15 Ocak tarihleri arasında üye kaydıyla Denizli’de birinciliği elde eden AK Parti ilçe teşkilatı oldu.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, bir aylık üye çalışması sonuçlarını açıklayarak birinciliği elde eden AK Parti Çivril İlçe Teşkilatını tebrik ederek İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’a plaket takdiminde bulundu.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI İÇİN ÇİVRİL İLÇE TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İl Başkanı Yücel Güngör; “Yaptıkları özverili bir çalışmayla verilen ‘Yeni Üye’ hedefini başarılı bir şekilde yerine getiren AK Parti Çivril İlçe Başkanımız Sayın Halil Ertuğrul’a ve tüm Çivril teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı.

“SANDIKTA DA FARKIMIZI GÖSTERECEĞİZ”

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, 2023 Türkiye Yüzyılında Türkiye’nin Cumhurbaşkanının tekrar millettin kararıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacağına işaret ederek; “ Bizler AK Teşkilatlar olarak daima Cumhurbaşkanımızın ve Genel başkanımızın yanındayız. Partimize her geçen gün üye sayımız artmakta olup bizlere katılan dava ve yol arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Denizli’de bir aylık üye çalışmaları kapsamında teşkilatımın her bir ferdinin özverili ve gayretli çalışmalarıyla en hızlı şekilde verilen hedefin üstünde bir sayıyı yakalamıştır.Bizlere bu yolda desteklerini esirgemeyen AK Parti İlçe Teşkilatıma şükranlarımı sunuyorum. Daha yürünecek çok yolumuz var. Birlikte omuz omuza inşallah sandıkta da farkımızı göstereceğiz”dedi.

İlçe Başkanı Halil Ertuğrul İl Başkanı Yücel Güngör’e her daim desteklerinden dolayı teşekkür ederek, İl Başkanının elinden plaketi almanın onur ve gururunu yaşadığını belirtti.

Editör: Haber Merkezi