17 Ocak’ta yapılacak Kooperatif seçimlerinde mevcut başkan Ali Duyar aday olduğunu açıkladı.

Yazılı açıklama ile göreve devam etmek istediğini belirten Duyar “güven tazeleyerek görevimize devam” dedi.

Çivril Gürpınar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi seçimlerine sayılı günler kala başkan Ali Duyar başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. 4 dönemdir başkanlık görevini yürüttüğünü belirten Ali Duyar bir dönem daha esnaf ve kooperatif üyelerine hizmet etmek istediğini belirtti.

Yaptığı yazılı açıklamada üyelere seslenen Başkan Ali Duyar “SAYGI DEĞER ÜYELERİM; Önümüzdeki dönem için S.S Çivril Gürpınar Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ALİ DUYAR olarak tekrardan BAŞKANLIĞA ADAYIM.

EK İŞİMİZ DEĞİL TEK İŞİMİZ

Esnaf teşkilatının içinde yetişmiş bir kardeşiniz olarak kooperatifçiliğin ne kadar meşakkat isteyen, tecrübe isteyen bir meslek olduğunun farkındayım. Geçmişten gelen güç ve bilgimizde bundan sonraki çalışmalarımızda bize ışık tutacaktır. Esnaf ve sanatkârlarımızın sıkıntılarına çözüm üretmek için gayret gösteren, yardımcı olan bir kardeşiniz olarak “gücümüz esnaf ve emek, yolumuz hak ve hizmet “ dürüstlük ile çıktığımız bu yolda tek gayemiz ve hedefimiz esnaf ve sanatkârlarımıza daha iyi hizmet verebilmektir. Samimiyetin belirtisi gözler, dürüstlüğün ifadesi ise tutulan sözlerdir. Ek işimiz değil tek işimiz kooperatifçiliktir. Bizim sözümüzde özümüzde birdir. Alnımız açık başımız diktir. Siz olduğunuz sürece bizde varız. Esnafımız bizim başımızın tacı veli nimetimizdir. Finansman sıkıntısı yaşayan, yeni iş kuran, mevcut işini büyütmek isteyen, şu zor günlerde nakit problemi yaşayan esnaf ve sanatkârlarımızın krediye zamanında ulaşmasını sağlamak için sürekli çalıştık. Esnaf ve sanatkâr kardeşlerim her daim olduğu gibi bu zor günlerde de ayakta durmak için büyük bir mücadele içerisindeler inşallah Allah’ın izni ile bu zor günleri de hep birlikte en kısa süre içerisinde atlatacağımıza olan inancım tamdır. Sizlerin teveccühü ile çıktığımız bu yolda şeffaf katılımcı ve yenilikçi bir anlayış ile kooperatifimizi daha üst seviyelere taşıyarak esnaf ve sanatkârlarımıza kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde Huzur olur, Mutluluk olur, İş’ de olur, Aş’ da olur” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi