CHP İlçe yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Genç Çivril Gazetesi imtiyaz sahibi Serap Sofulu ve Yeşil Çivril Gazetesi imtiyaz sahibi Bülent Çakır’ı ziyaret etti.

Ziyarette siyasi gündem ve gazetecilik mesleği ile ilgi konuşan İlçe Başkanı Bedri Ataş gazetecilerin Türkiye’de zor şartlar altında çalıştığını ifade ederek, özellikle yerel medyaya sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Basın çalışanlarının zor şartlar altında çalışmalarına rağmen öz veri ile mesleklerini icra ettiğini belirten Başkan Bedri Ataş “basın çalışanları kutsal ve zor bir görevi icra ediyorlar. Karşılaştıkları sıkıntı ve baskılara rağmen özveri ile doğrunun peşinden giderek kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyorlar. Basın, demokrasinin önemli ayaklarından biridir ve özgür bırakılmalıdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaklaşan seçimlere hazırlandıklarını ifade eden Başkan Ataş, “örgüt olarak sürekli sahadayız. Parti içinde uyumumuz çok iyi. Seçimlere artık sayılı günler kaldı. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Seçimlerde ise Millet ittifakı olarak adayımızı Cumhurbaşkanı olarak seçtireceğiz” dedi.

CHP’ye olan ilgi ve teveccühün her geçen gün arttığını ifade eden Bedri Ataş “Bir süredir mahallelerde kapı kapı dolaşıp seçim çalışması yapıyor, partimizin çalışmalarını halkımıza anlatıyoruz. CHP olarak bu ülkenin geleceğine, gençlerine ve milletimize refah bir gelecek vaat ediyoruz. İnşallah önce genel seçimleri kazanıp ardından yaratacak domino etkisi ile yerelde başarıyı yakalayacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi