AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Genç Çivril Gazetesi ve 30 Ağustos Gazetelerini ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çivril’de faaliyet gösteren basın kuruluşlarını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Başkan Halil Ertuğrul, değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayan, halkın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşlarının demokrasinin güçlenmesine büyük katkı sağladığını vurguladı.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN FEDAKARCA ÇALIŞIYORLAR”

Basın çalışanlarının milletin gözü, kulağı ve sesi olduğunu ifade eden Başkan Ertuğrul; “İlçemizde gece gündüz demeden fedakarca çalışan basın mensuplarımızı ziyaret ederek günlerini kutladık. Yaşanan her gelişmeden haberdar olmamızı sağlayan, ülkemizin ve ilçemizin büyümesine, gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sunan başta yerel basınımız olmak üzere basın sektörünün bu bağlamda kutsal bir görev ifa ettiği tartışmasız bir gerçektir. Basın mensuplarımız üstlendikleri bu önemli görevle birlikte, toplum ile devlet arasında köprü olarak, her mevsim ve her şartta durmaksızın görevlerini büyük bir fedakârlık içerisinde yapmaktadırlar. Basın çalışanlarımız gece gündüz demeden toplumu aydınlatıyor. Yereldeki sorunları ulusala taşımada en önemli unsur medyadır. İlçemizde görev yapan ve sesimizi duyuran basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum ”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi