Çivril’de deneme sınavında dereceye giren öğrenciler, velilerinde katıldığı programla ödül aldı.

Çivril’de sınavlarda başarılı olan öğrencileri matematik öğretmenleri İlknur Günaylı Karınca tarafından pizza ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE PİZZALI ÖDÜL

İl ve ilçe genelinde yapılan deneme sınavında başarılı olan 30 Ağustos Ortaokulu öğrencileri düzenlenen program ile bir araya gelerek başarılılarını kutladı. Okulun matematik öğretmeni İlknur Günay Karınca önderliğinde ve okul aile birliği tarafından düzenlenen ödül programında dereceye giren başarılı öğrencilere teşekkür plaketi verildi. Programda öğrenci ve velilerine pizza ikramı yapıldı. 22 öğrencinin katıldığı programda konuşan öğretmen İlknur Günaylı karınca öğrencilerin başarısının temelinde okul – aile – öğrenci koordinasyonu olduğunu belirterek “Yaptığımız sınavlarda öğrencilerimiz gerçekten çok güzel başarılar elde ettiler. Bu başarılar herkesi olduğu gibi bizi de çok mutlu etti. Bu mutluluğa kayıtsız kalmak istemedik. Böyle güzel bir etkinlik ve ödül töreniyle biz de öğrencilerimizi mutlu etmek istedik. Bugün burada çocuklarımızı yalnız bırakmayıp etkinliğimize iştirak eden bütün velilerimize sonsuz teşekkürler. İki yıldır velilerimizle kocaman bir aile olduk. Bu durum çocuklarımızın başarısını olumlu yönde etkiliyor. Her sınavda başarımızın daha da arttığını görüyoruz Güzel bir ivme yakaladık. Ben inanıyorum ki çocuklarımızın bu başarıları katlanarak çoğalacak. Biz de öğretmenleri olarak bu yolda elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Sınavlarda başarılı olan öğrencilerin hem okulu hem de aileleri gururlandırdığını ifade eden okul aile Birliği başkanı Şefika Uzal ise “Öğrenciler deneme sınavlarında ilçede ve ilde güzel dereceler elde edince etkinlik fikri matematik öğretmenimiz İlknur Günaylı Karınca tarafından öne sürüldü. Biz de olumlu bularak destekledik. Ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bugün çocuklarımızın gözlerinden anlayabiliyorum. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ederim” dedi.

Program aile ve öğrencilerin hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi