Havaların ısınmasıyla birlikte ev ve işyerlerinde bahar temizliği mesaisi başladı.

Ev hanımlarının bahar temizliğinde en büyük yardımcısı Karbeyaz Temizlik şirketi. İşyeri ve ev temizliğinde Çivril’in marka şirketi Karbeyaz Temizlik, evlerinde bahar temizliği yaptırmak isteyenler için hazır.

Bayram ve bahar temizliğinin başında halı yıkama, ev temizliği ve ihtiyaç olan evlerde boya badana işleri geliyor. İmkânı olan vatandaşlar ev temizliği için temizlik şirketlerine başvururken, halılarını da yıkama firmasına gönderiyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte ev ve işyerlerinde bir yandan bahar temizliği, bir yandan da bayram temizliği yapılmaya başlandı. Bahar temizliğinin Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle ev hanımlarının bahar temizliğini öne aldığını belirten Karbeyaz Temizlik şirketi sahibi Tahsin Pişkin “bu yıl bahar temizliğinde Ramazan yoğunluğu da var” dedi.

Nisan ayında kutlanacak Ramazan Bayramı ile birlikte bahar temizliği yaptırmak isteyen kadınların temizlik işlerine erken başladığını ifade eden Karbeyaz Temizlik şirketi sahibi Tahsin Pişkin “rutin devam eden bahar temizliği ve bayram temizliği bu yıl birleşti. Ev hanımları bahar temizliğini Ramazan Bayramı öncesi bitirmiş olmak istiyor. Önceki yıllarda bahar temizliği yaptıranlar bayram tarihine göre Bir buçuk ik ay sonra da bayram temizliği yaptırırdı. Bu yıl Ramazan Bayramı Nisan ayında olunca bayram ve bahar temizliği birleşti. Sabah saat 08.00’de işe başlıyoruz, müşterilerimizin talebine göre gece saatlerine kadar ev temizliklerine devam ediyoruz” dedi.

Kış mevsiminin genel olarak evlerde is gibi kömür kokusu gibi olumsuz etkiler bıraktığını belirten Pişkin “genel olarak temizliğe önem verem bir toplumuz. Özellikle de kadınlar bahar ve bayram temizliği konusunda titiz davranıyorlar. Biz de firma olarak bahar temizliği konusunda elimizden gelen hizmeti veriyoruz. Kışın evlerde soba ya da kaloriferin etkisiyle duvarlarda kararma, genel olarak bir is kokusu oluyor. Bu olumsuz etkileri ortadan kaldırarak müşterilerimize daha hijyen daha temiz ve ferah ortamlar oluşturuyoruz” dedi.

Profesyonel hizmet verdiklerini ifade eden Tahsin Pişkin “Kurulduğumuz günden itibaren son teknoloji sistem ve malzemeler kullanıyoruz. Özellikle evlerde anti bakteriyel deterjan ve son sistem buharlama makinesi ile detaylı temizlik yapıyoruz” dedi.

Uzman kadro ile hem evlerde hem de işyerlerinde temizlik hizmeti verdiklerini belirten Tahsin Pişkin “ev ve işyeri temizliği ile inşaat sonrası temizlik hizmeti veriyoruz. Halı Yıkama servisimiz ile bir evin ya da işyerinin tepeden tırnağa temizlik ve hijyenini sağlıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi