Babadağ’da koronavirüs mücadelesi devam ediyor. İlçede vatandaşların sağlığını önceleyen Babadağ Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Babadağ Belediyesi vatandaşların ihtiyaçları için kurduğu ihbar hattının ardından şimdi de gıda yardımlarına tekrar başladı. Pandemi dolayısıyla ekonomik olarak güçlük çeken vatandaşlara gıda yardımında bulunan Babadağ Belediyesi ihtiyaç sahiplerini muhtarlarla belirliyor.

KARANTİNADAKİ VATANDAŞLAR UNUTULMADI

Babadağ Belediyesi’nin yardımları aynı zamanda riskli olduğu için ev izolasyonunda olan vatandaşlara da ulaşıyor. Mahalle muhtarlarından karantinadaki kişilerin bilgilerini alan ekipler, karantina altındaki vatandaşlara gıda yardımında bulunuyor.

Babadağ Belediye Başkanı yapılan çalışmayla ilgili olarak “İlçemizde her şeyden en önemli şey vatandaşlarımızın sağlığıdır. Koronavirüsle mücadele etmenin herkes için zor olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımız pandemiden sosyal, ekonomik ve psikolojik olarak etkileniyorlar. Bizler de Babadağ Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yükünü hafifletmeye çalışıyoruz. Karantina altında olan ve pandemiden ekonomik olarak etkilenmiş ihtiyaç sahiplerine, içerisinde temel gıda maddeleri bulunan gıda kolileri dağıtıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi