Ertaş ve Yılmaz aileleri çocuklarının saadetini görmenin mutluluğunu yaşadı.
Çivril’in sevilen iş insanlarından Ay Yapı ve Ay Elektrik işletme sahibi Abdullah Yılmaz hafta sonu dillere destan bir düğün ile oğlunu evlendirdi.

AYŞE NUR VE AHMET MUTLULUĞA İLK ADIMI ATTI AYŞE NUR VE AHMET MUTLULUĞA İLK ADIMI ATTI
10 Eylül Cumartesi günü Çivril Belediyesi Çamlık Düğün Salonunda yapılan Kına gecesinin ardından 11 Eylül Pazar günü yine Çivril Belediyesi Çamlık Düğün Salonunda gerçekleşen düğün ile dünya evine girdiler.
Çivril Çamlık Düğün Salonunda yapılan düğün ile mutlu bir birlikteliğe adım atan genç çiftleri sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde davetlileri kapıda karşılayan ve tek tek misafirleri ile ilgilenen Vildan ve Ali Ertaş Elif ve Abdullah Yılmaz aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ederek “Allah her ana babaya bu mutluluğu yaşatsın. Bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmayan bizlerle birlikte mutluluğumuza ortak olan tüm dostlarıma teşekkür ederiz” dediler.
Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı düğün verilen yemek sonrasında yapılan eğlence ile devam etti. Geç saatlere kadar devam eden eğlencede genç çift ve davetliler gönüllerince eğlendiler.
Bizler de Genç Çivril Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi