Her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirileceği belirtilen ve 1.si düzenlenen av sezonu açılış yemeğine çok sayıda avcı katılırken Çivril Eski Belediye Başkanı Hakkı Aslan ise gecenin onursal konuğu olarak katıldı.

Çivril avcılık atıcılık kulübünün güç, birlik ve beraberlik oluşturma adına düzenlenen program Ege Bölgesi’nin Zeybek oyunu sahne almasıyla başladı.

Düzenlenen gecede kısa bir konuşma yapan Çivril Eski Belediye Başkanı Hakkı Aslan; “Önce bizi buraya getiren ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Avcılar ve Avcılar Kulübü Türkiye’nin hemen hemen her yerinde vardır. Bu tür denekler toplumun sosyal aktiviteler ve sosyal etkinliklerine hep renk katmıştır. Ben de Çivril’i yaşanır bir şehir haline getirme mücadelesi verdiğim başkanlık yıllarımda hep avcı kardeşlerim ve avcılar kulübünü bize yardımcı olarak gördüm. Birlikte güzel şeyler yaptık güzel etkinlikler düzenledik. Özellikle 30 Ağustos başta olmak üzere tüm milli bayramlarda çok güzel etkinliklerimiz oldu. Bundan sonra daha iyi olacağını temenni ediyorum. Böyle bir akşamda sizinle birlikte olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Birliğimiz, dirliğimiz hep devam etsin.” dedi.

Konuşmaların ardından avcılara plaketler takdim edildi. Hakkı Aslan’ın plaketlerini sunduğu en usta ve tecrübeli avcılar Zafer Karalar, Erol Avcı olurken farklı kategorilerde plaket alan isimler ise; Halil Eren, Yasin Göktaş , Rıfat Nalçacı, Şevket Deniz, Hüseyin Ulukuş , Serdar Akdoğan, Musalettin Yıldırım, Ömer Palacı oldu.

Hatıra fotoğraflarının çekildiği program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Editör: Haber Merkezi