Memleket Partisi Çivril İlçe başkanı Ali Yağcı ülkenin her geçen gün daha çok karamsarlığa sürüklendiğini ifade ederek “korku ve karamsarlığın hakim olduğu bir ülke haline geldik” dedi.

Türkiye’nin çalışan ve üreten bir ülkeyken son yıllarda uygulanan yanlış ekonomik politikalar yüzünden faiz ve rantiye ülkesi durumuna getirildiğini belirten Yağcı “savaştan çıkmış genç Türkiye Cumhuriyeti o zor zamanlarda üretim ülkesi olmuş kurduğu fabrikalarla ekonomisini canlandırmış, kendi kendine yeten bir ülke durumuna gelmişti. O üreten büyüyen ekonomisini canlı tutan ülke gitti yerine rant, faiz ve dövizle yaşayan, üretim yapmayan bir ülke geldi” dedi.

Memleket Partisi Çivril İlçe Başkanı Ali Yağcı gündeme dair açıklamalarda bulundu. İlçe yapılanması ve Memleket Partisi hakkında bilgiler veren Ali Yağcı Türkiye’nin Memleket Partisi ile yeniden parmakla gösterilen ve insanların huzur içinde yaşadığı bir ülke olacağını belirtti. Türkiye’nin üretim ile tam bağımsızlığına kavuşacağını ifade eden Ali Yağcı “iğneden ipliğe her şeyin ithal edildiği bir ülke durumuna geldik. Ekonominin tek kriteri konut ve inşaat. Sadece beton ve ev üretiyoruz. Gıda da dışarıya bağımlıyız, tarım da dışarıya bağımlıyız, teknoloji de dışarıya bağımlıyız, doktorlarımız ülkeyi terk ediyor, gençler ülkeyi terk ediyor. Donanımlı insanlarımız dışarıya kaçarken Suriye’den Afganistan’dan sürekli mülteci ülkeye geliyor. Maalesef ülke yönetiminde her konuda bir başıboşluk ve vurdumduymazlık var. Dolayısıyla vatandaşlarda bir umutsuzluk ve karamsarlık var. Dünyaya cesaret ve kalkınma örneği gösteren Genç Türkiye Cumhuriyeti devletinden eser kalmadı” dedi.

Korku imparatorluğu kurdular

Ak Parti Hükümetinin her alanda ülkeyi geriye götürdüğü belirten ilçe başkanı Ali Yağcı “ekonomi son yirmi yılda çöktü, eğitim hala içinden çıkılmaz bir durumda, sağlık çalışanları korumasız ve sahipsiz, basın susturulmuş ve tek çatı altına toplanmış durumda. Son çıkarılan yasa ile korku imparatorluğu kuruldu. Sosyal Medya yasası ile fikir ve düşünce özgürlüğüne büyük darbe vuruldu. İnsanlar düşüncelerini ifade edebilecekleri mecralarda baskı altına alınıyor. Artık herkes denetim ve kontrol altında. Düşünce ve ifade özgürlüğü son yasa ile tamamen rafa kaldırıldı” dedi.

Memleket güzel olacak

Memleket Partisinin uygulayacağı politika ve tedbirlerle Türkiye’nin yeniden huzur içinde yaşanabilir bir ülke olacağının altını çizen Ali Yağcı “hedefimiz önce yerelde sonra genel seçimlerde Memleket Partisini iktidara taşımak. Daha yaşanabilir daha huzurlu bir Türkiye’nin yolu Memleket Partisi iktidarından geçiyor” dedi.

Atatürk Türkiye’sini yeniden inşa edeceğiz

Türkiye’nin Atatürk düşüncesi ve mantığı ile yeniden kurtuluşa çıkacağını ifade eden Ali Yağcı “Kurtuluşun ve düze çıkmanın yolu Atatürk Türkiye’sini yeniden inşa etmek. Atatürk’ün gösterdiği ve çizdiği yola göre büyük, güçlü ve bağımsız Türkiye’yi yeniden canlandıracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi