Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nün aldığı karar gereği, Genç Çivril Gazetesi olarak 25 Kasım 2015 tarihinden itibaren haftada bir kez yayınlanırken, 1 Nisan 2023 tarihi itibariyle haftada 2 gün yayınlanarak siz değerli okuyucularımızla buluşmaya devam edecektir.

8 yıldır “Sadece Gerçekleri Yazan Gazete” sloganıyla yerel basının tüm sorumluluklarını üstlenerek çıktığı bu yolda gazeteciliğin temel prensiplerini, basın-yayın organı olmanın bütün kaidelerini yerine getiren gazetemiz, yerel demokrasiye, yerel yönetimlere katkı sunmayı, hep daha iyisini, daha fazlasını, daha güzelini yapma azminde olmayı bırakmayacaktır. Gazetemiz dün olduğu gibi bugün de ilkeli, sağduyulu, tarafsız bir gazetecilik anlayışıyla rotasını bozmadan Çivril’de yayın yapan bir gazete olarak, Pazartesi ve Perşembe günleri olmak üzere haftada 2 gün sizlerle buluşarak yoluna devam edecektir.

Bu uzun soluklu değerli yolculuğumuzda bize eşik eden, destek veren, değer gösteren başta Çivril protokolüne, kamu ve özel kurum ile kuruluşlarımızın güzide temsilcilerine, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli üyelerine, çalışanlarına, Çivrilli esnaflara ve yurt içi ve yurt dışından tüm okurlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Genç Çivril Gazetesi; gazeteciliğin temel ilkelerine sadık, ilkeli, dürüst habercilik anlayışıyla ilçemizin, bölgemizin ve ülkemizin büyümesine, gelişmesine ve ilerlemesine katkı sunmaya devam edecektir.

Genç Çivril Gazetesi ailesi olarak saygılarımızla kamuoyuna duyururuz.

Editör: Haber Merkezi