Aralık ayı meclis toplantısında muhalefetin eleştirilerine cevap veren başkan Niyazi Vural “Ankara’ya proje takibi için gidiyoruz” dedi.

Meclis toplantısında gündem dışı söz alan CHP grup başkanvekili Semih Dere Başkan Niyazi Vural’ı yapılan çalışmalar hakkında meclisi bilgilendirmediği konusunda eleştirerek “yaptığınız işleri kendi meclis üyeleriniz bile bilmiyor. Sizi ancak Ankara’ya gittiğinizde sosyal paylaşım sayfalarında yaptığınız istişare değerlendirmelerinde görebiliyoruz. Çivril için neler yapıyorsunuz şu Ankara gezilerinizi anlatın da meclis ve kamuoyu da bilgilensin” dedi.

Aralık ayı meclis toplantısında muhalefetin sorularına cevap vermekte zorlanan ve sinirlerine hakim olamayan başkan Niyazi Vural sık sık Millet İttifakı meclis üyelerinin konuşmalarını kesti. İYİ Partili meclis üyesi Koray Eren ve CHP Grup başkan vekili Semih Dere ile sürekli polemik yaşayan başkan Vural Semih Dere’nin Ankara gezileri sormasına verdiği cevapta Çivril’e iki sentetik saha ile 3 halı saha yapılacağını belirterek “Ankara’ya projelerin takibi için gidiyoruz” dedi. Başkan Vural yaptığı konuşmada Çivrilin sporcu yetiştiren bir ilçe olacağını belirterek “Gürpınar ve Çıtak mahallelerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından iki adet sentetik çim saha yapılacak. Bununla birlikte üç mahallemize de halı saha yapımına başlıyoruz” dedi.

ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HAVUZ

3 Aralık engelliler günü dolayısıyla ilçede bulunan Özel eğitim kurumlarına yaptığı gezi ile ilgili meclis üyelerine bilgi veren başkan Vural “hafta sonu dezavantajlı çocuklarımızın eğitim gördüğü merkezleri ziyaret ettik. Orada eğitim gören evlatlarımız ve ailelerinin istek ve taleplerini dinledik. Bir çok çocuğumuz bizden rehabilitasyon sürecinde ihtiyaç duydukları eğitim yüzme havuzu talebini iletti. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda yeni yapılacak hamam içinde bunun için bir bölüm yapmak için arkadaşlara talimat verdik. Eğer projede değişiklik yapabilirsek yeni hamamın bir bölümünde bu çocuklarımız için rehabilite ve eğitim havuzu yapacağız” dedi.

Başkan Niyazi Vural konuşmasının son kısmında Haydan mahallesinde yer alan alanda yapılması planlanan Geleneksel spor sahası ihalesinin yapıldığını ve en kısa sürede çalışmalara başlanacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi