Sevgi ve Soner Solak’ın oğlu, Alime ve Merhum Ramazan Çakın ile Cevriye ve M.Nuri Solak’ın torunları Alperen erkekliğe ilk adımı attı.

  • ALPEREN’E DÜĞÜN GİBİ SÜNNET

Alperen;

“Hz. Peygamberin emridir sünnet, Bana da nasip oldu bu Mürvet” diyerek herkesi sünnetine davet etti. Alperen’in bu davetine icabet eden davetliler onu bu özel gününde yalnız bırakmadı.

  • ALPEREN’E DÜĞÜN GİBİ SÜNNET

Geçtiğimiz Pazar günü konvoy ve yemek ikramı ile başlayan düğün müzikli eğlence ile devam etti. İYİ Partili olarak bilinen Alperen’in amcası Av. Arif Solak’ı ise İYİ Parti İlçe Başkanı Celal Kadri Tort, İYİ Parti Çivril Kadın Kolları Başkanı Huriye Çiftçi ve partililer yalnız bırakmadı.

M.Nuri Solak kurulan bir taht üzerinde padişah edasıyla oturan torunu Alperen’in yanından ayrılmayarak onun mutluluğuna ortak oldu.

Beyaz giymeyi tercih eden anne Sevgi gelin gibi görünürken parlament mavisi yelekli bir takımla eşinin yanında bulunan baba Soner de adeta bir damat olmuştu.

Aşağı Mahalledeki evlerinin önünde mütevazi ve bir o kadarda sıcak ortamda gerçekleşen sünnet düğününde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Genç Çivril Gazetesi olarak aileyi tebrik ediyor Alperen’in düğününü de görmeyi temenni ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi