AK Parti Çivril ilçe teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve mahalle başkanları ile Denizli’de yine farkını gösterdi.

Çivril’den Denizli’ye Mahalle Başkanları eğitim programına giden mahalle başkanları eğitimin verimli geçtiğini belirtti.

Düzenlenen programa, İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, AK Parti Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile çok sayıda partili katıldı.

AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

“BUGÜNE KADAR ROTAMIZA AZİZ MİLLETİMİZİN DIŞINDA HİÇ KİMSE ÇİZEMEMİŞTİR”

Eğitim programının açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör; “AK Partimizde umutsuzluğa, karamsarlığa, rehavete ve gevşemeye asla yer yoktur. Çalışmalarımızı yaparken de tıpkı bir duvarın tuğlaları gibi birbirimize kenetlenmeyi bir an olsun ihmal etmeyeceğiz. Bize düşen çalışmak, çabalamak, kapısı çalınmadık ev gönlü kazanılmadık bir tek Denizlili hemşehrimizi bırakmayacak şekilde mücadelemizi sürdürmektir. Gayret bizden zafer Cenab-ı Allah’a ait. AK Parti Denizli, Allah’ın izni ve milletimizin de desteğiyle 2023 seçimlerinde ‘13’üncü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ diyecektir. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Bugüne kadar rotamızı, aziz milletimizin dışında hiç kimse çizememiştir. Bundan sonra inşallah aziz milletimiz çizmeye devam edecektir” dedi.

“MAHALLE BAŞKANLARI GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZDIR”

Mahalle Başkanları bizim sözümüz, gözümüz ve kulağımızdır diyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Genel Merkez AR-GE Merkezimizin yapmış olduğu bu eğitim çalışmaları, bize değer katıyor.2023’te Cumhurbaşkanlığı seçimimize katkı sağlamamızı ve başarıya gitmemizi Allah’ım nasip etsin. Mahalle başkanlarımız bizim sözümüz, gözümüz, kulağımızdır. Bulunduğunuz mahallede bize söylenecekler size söyleniyor. Başka sıkıntılar da size aktarılıyor. İnşallah bu yürüyüşümüz güçlenerek devam edecek. 2023’te en üst seviyede hedefe varmamız gayretlerimizi arttırmamız gerekiyor. Biliyorsunuz kader, gayrete aşıktır. Bizim tek yapacağımız; gayret etmektir ”ifadelerini kullandı.

“SAHA ÇALIŞMALARINDA EĞİTİMLER YOL GÖSTERİCİ OLACAKTIR”

Eğitim programlarının yol gösterici olacağına dikkat çeken AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı MKYK Üyesi Seda Sarıbaş; “İlkini Teşkilat Akademisi eğitim programıyla 81 ilimizde tamamladığımız eğitimlerimizin şimdi mahalle başkanlarımızla ve yönetimleriyle yine 81 ilimizde tamamlama çabasındayız. Bu gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizin 2023 yılına giden bu süreçte çok daha başarılı, çok daha faydalı, sahada çalışmalar gerçekleştirmek için bizlere bir yol gösterici olacağından da eminiz” şeklinde konuştu.

“BU KAHRAMANLIK HİKÂYESİNİN KAHRAMANI SİZLERSİNİZ”

Siyasetimiz millete hizmet etme siyasetidir diyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan şöyle konuştu: “Davamız, medeniyet davamızdır. Ülkümüz, mücadelemiz, büyük Türkiye idealini hayata geçirme mücadelesidir. Bugüne kadar bu destanları, bu kahramanlık hikayelerini yazan siz teşkilat mensuplarımızsınız. Sizler olmasaydınız, sizin inancınız, yüreğiniz, bu kutlu mücadeleniz olmasaydı, bugün övünçle, gururla, şerefle yâd ettiğimiz bu hizmetler hayata geçmezdi. Onun için, bu kahramanlık hikâyesinin kahramanı sizlersiniz. Çanakkale’de 1915 Köprüsü’nün açılışına tanıklık ederken, ‘İşte bu bizim eserimiz, bizim davamızın eseridir’ diyebilirsiniz.”

“CUMHURBAŞKANIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ”

AK Parti Çivril ilçe Başkanı Halil Ertuğrul, Mahalle Başkanları eğitim programına 3 kademe mahalle başkanlarımızla birlikte katılım sağladıklarını ifade ederek; “AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından ‘Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin’ sloganıyla düzenlenen Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programımız çok verimliydi. Bizlere yol gösterici eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Çivril AK Parti olarak her zaman ki eğitim programımızı yoğun katılımla tamamladık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Bizler daima AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Eğitim programına katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum ”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi