İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Kamu düzenini sağlayan, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumakla görevli emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutlayarak İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı ile bir süre sohbet etti.

“TÜRK POLİS TEŞKİLATI 177 YILDIR ÜSTLENDİĞİ GÖREVİ FEDAKARLIKLA YERİNE GETİRİYOR”

Zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin 7/24 fedakarca hizmet eden Polis Teşkilatının gününü kutlayan Halil Ertuğrul; “Ülkemizin dört bir köşesinde büyük özveri ile fedakarca çalışan, milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı Türk Polis Teşkilatımızın 177. Yıldönümü kutlu olsun. Güvenlik güçlerimizin çok önemli bir parçası olan Türk Polis Teşkilatı 177 yıldır üstlendiği görevi lakıyla yerine getirmektedir. Bu vesile başta görevleri başında şehit olan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Görevlerini büyük özveri ve fedakarlıkla yerine getirmeye devam eden tüm polislerimize kolaylıklar diliyorum ”dedi.

Çivril İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’a, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi