Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yeni başkan Cengiz Tanışman’ı tebrik eden AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak salgın döneminde sağlanan destekleri dile getirerek; “hükümetimiz ve kooperatifimiz bu zorlu süreçte Çivril esnafımızın yanında olmaya devam etmiştir. Desteklerinden dolayı Cengiz Tanışman’a teşekkür ediyorum” dedi.

Salgın döneminde esnafların yaşadığı sorunlarında görüşüldüğü görüşmede esnaflara sağlanan kredi ve destekleme konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Cengiz Tanışman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “bizler sivil toplum örgütü olarak her zaman ilçe esnafı ve ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün bizleri ziyaret eden AK Parti ilçe başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ak Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Çoşkun’un Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanlığına seçilen Cengiz Tanışman’a hayırlı olsun ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri Recep Erdoğan ve Mustafa Karaosmanoğlu ev sahipliği yaptı.

Editör: Haber Merkezi