İlçe başkanlığı temayül yoklamasına giren isimlerden biri olan Halil Ertuğrul Ak Parti Çivril İlçe Başkanı oldu.
2020 yılının ilk aylarında yapılacak olan kongreye partisini taşıyacak isim olan Halil Ertuğrul Teşkilat Başkanı elinden İlçe Başkanlığı mazbatasını aldı.
Sosyal medya hesabından ilçe başkanlığını duyuran Halil Ertuğrul, “Bugun Ak Parti Genel Merkezimiz’e Ak Parti Çivril İlçe Başkanlığı için yapmış olduğumuz talep vesileysiyle Ankara’daydık. Demokrasi rüzgarının en güzel meltemlerini hissetiğimiz Ak Partimizde temayül ve mülakatlar sonrası Teşkilat Başkanımızdan İlçe Başkanlığı mazbatasını almış bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören Sayın Cumhur ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım.
Bu görev süresince Ak Parti Grupbaşkanvekilimiz Cahit Özkan Beyi, Denizli Milletvekillerimizi, Denizli İl Başkanımız Necip Filiz Beyi ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimizi, İlçe Koordinatörümüz Muhammed Altunbaş beyi, Çivril Belediye Başkanımız Niyazi bey ve değerli encümen üyelerimizi; Ak Davalı kardeşlerimizin, Yönetimimizin, Mahalle Başkanlarımızın, Kadın Kollarımızın, Genclik Kollarımızın desteği, güveni, samimiyeti ve birlikte dayanışmalarımız ile en güzel şekilde hizmetler edeceğimizi beyan ederiz.
Siyasetin merceği hizmet olduğu bilincide olup en güzel yarınları İlçemiz Çivil’e Ülkemizin kaderini kendi kaderi olarak olan Ak Partimiz vesilesi ile getireceğimize söz veriyoruz. İlk gün ki aşk ile durmak yok, Yola devam…” şeklinde paylaşımda bulundu.

Editör: Haber Merkezi