AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, AK Parti’nin 21. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İlçe Başkanı Halil Ertuğrul mesajında; “14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yürüyüş, kökünü güçlü tarihimizden alarak aziz milletimizin emrinde ‘Bir olduk 21 olduk’ şiarıyla, aynı aşk, heyecan ve inanç ile huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor” diye konuştu.

14 Ağustos’tan bu güne hizmet aşkı ile dolu dolu 21 yılın geride kaldığını ifade eden Halil Ertuğrul, 21 yıldır AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her seçimden zaferle çıkarak Türkiye’de bir tarih yazdıklarını belirtti.

“Bu dava millete hizmetkar olma davasıdır”

AK Parti, sadece bir siyasi parti değildir. AK Parti davadır, vefadır, sevdadır, millettir, Türkiye’dir diyen Ertuğrul sözlerine şöyle noktaladı: “Bu dava kutlu millet davasıdır. Bu dava millete hizmetkar olma davasıdır. Bu dava mili iradeye sahip çıkma davasıdır. Hainlerin, zalimlerin, işbirlikçilerin, şer odaklarının karşısında dik durma, mazlumlara sahip çıkma davasıdır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti çağ açıp çağ kapatan bir partidir. Aziz milletimizin duası, sevgisi, desteği ve oyları ile bugünlere gelen AK Partimiz 21 yaşında. AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olmasını temenni ediyorum. Rabbim, bu kutlu yürüyüşte, milletimize hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin. Bir olduk 21 olduk.”

Editör: Haber Merkezi