Çivril Belediyesi, Türk Kızılay ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla Ramazan ayının ilk gününden itibaren her gün farklı mahallelerde kurulan iftar sofralarına katılan AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı iftardan önce vatandaşları ziyaret ederek istek, talep ve önerilerini dinliyor.

Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, ana kademe vatandaşlarla bire bir ilgilenerek gönül köprüsü kuruyor ve halka hizmet için canla başla çalışıyorlar.

AK PARTİ ÇİVRİL İLÇE TEŞKİLATINDAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırlarında halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla hareket ettiklerini belirterek; “Ramazan ayının ilk gününden itibaren her mahallemizde kurulan iftar çadırımızda vatandaşlarımıza bir araya geliyor ve hemşehrilerimizle iftar sofrasında buluşuyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Niyazi Vural ile birlikte vatandaşlarımızın derdi ile dertleniyor, onların istek, talep önerilerini dinliyor, çözüm üreterek en kısa sürede derman olmak için çaba sarf ediyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi bu Ramazanda da gönül köprülerimizi güçlendiriyoruz. İftar sonrası Belediye Başkanımız Sayın Niyazi Vural, ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, geniş AK Parti ailemiz ve mahalle muhtarlarımızla birlikte hemşehrilerimizle bir araya geliyor ve çay eşliğinde sohbet ediyoruz. Ayrıca Ramazan ayının ilk gününden itibaren canla başla çalışan Kızılay ekibi, Çivril Belediye çalışanları başta olmak üzere her yıl geleneksel olarak birlik ve beraberliğin simgesi olan iftar çadırlarında katkıları olan Çivril Belediyesi, Türk Kızılay ve hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum ”dedi.

Editör: Haber Merkezi