AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı 2023 seçimleri öncesi üye ziyaretlerinin hızlandırdı.

AK Parti Çivril ilçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Fatma Duzcu ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu ve yönetimi mahallelerde üye ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Çivril ilçe teşkilatı durmadan, yorulmadan bütün kademeleriyle sahanın tozunu attırmaya devam ediyor. Başta merkez mahallelerden başlayarak 77 mahalleyi 18 Ekim’den bu yana ziyaret gerçekleştiren AK Parti İlçe Teşkilatı mahallelerde sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmadı.

“Herkesle ayrı ayrı ilgileniyoruz”

AK Parti İlçe teşkilatı mahalle ziyaretlerinde her vatandaşla ayrı ayrı ilgilendi. Kahvehane, ev ve işyerlerinde vatandaşla bir araya gelen AK Partililer, gönülleri fethetti.

“2023’DE CUMHURBAŞKANIMIZ TEKRAR CUMHURBAŞKANI OLACAK”

Üye ziyaretlerini değerlendiren AK Parti Çivril ilçe başkanı Halil Ertuğrul “18 Ekim’den bu yana her gün 3 kademe dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte üye ziyareti yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız her gün büyük yankı uyandıracak projeler ve müjdeler açıklıyor. Bizde Türkiye Yüzyılı misyonu çerçevesinde mahalle ve köylerimizde çalınmadık kapı bırakmayacağız. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunda, 2023 yolunda tüm Çivril’in hazır olduğunu ve sayın Cumhurbaşkanımızı yüksek bir oy oranı ile dik bir şekilde yeniden Cumhurbaşkanlığı olarak koltuğuna oturtacağımıza hiç şüpheniz olmasın. AK Parti Çivril ilçe teşkilatı 2023’e hazır” dedi.

Editör: Haber Merkezi