AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi bir dizi ziyaretler için Denizli’ye gelen Denizli Milletvekili Avukat Cahit Özkan’ı Çardak Havaalanı’nda karşıladı.

Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile istişarelerde bulunan AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı Özkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Bir dizi ziyaretler için memleketi Denizli’ye gelen Milletvekili Cahit Özkan’la birlikte olan İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi, Çivril ve Denizli için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

“DAİMA YANINIZDAYIZ”

Her daim Milletvekili Cahit Özkan’ın yanında olduklarını ifade eden Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul; “Vekilimiz Cahit Özkan’ın Denizli programına eşlik etmek için bir aradaydık. Başta ülkemize, milletimize, Denizli’mize ve cennet memleketimiz Çivril’imize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Halka hizmet yolunda yaptığı çalışmaları takdir ediyor, AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı olarak daima yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Vekilimize çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum ”dedi.

Editör: Haber Merkezi