AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın katılımlarıyla video konferans yöntemiyle Kurban Bayramı Geleneksel İl Teşkilat Bayramlaşma buluşması gerçekleştirildi.
Halil Ertuğrul, iki bayramdır video konferans yöntemiyle bayramlaştıklarını ifade ederek önümüzdeki bayramda yüz yüze bir araya gelebilme temennisinde bulundu.
“TEBDİRİ ELDEN BIRAKMAMAK GEREK”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bazı il teşkilatlarıyla da bu yöntemle bayramlaştıklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, bayramda vakaların artış göstermemesi için korona virüs tedbirlerinin elden bırakılmaması gerektiğini vurguladı.

Ertuğrul, “Bu şekilde yaşamaktan herkes çok sıkıldı. Ama dünyanın içinde bulunduğu şartlar maalesef böyle. Bizde yüz yüze bayramlaşmaları özledik. Ama tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Vakaların düşmesi ve toplumsal bağışıklık kazanmamız bir an önce normal hayata dönmemiz lazım. İnanıyorum ki önümüzdeki Ramazan Bayramı’nda bayramlaşmayı yüz yüze yaparız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kurban Bayramı’nda yüz yüze bayramlaşmayı planladıklarını ancak vakaların artmaması hem de insanlara örnek olabilmek için parti teşkilatlarına da video konferansla bayramlaşmayı önerdiklerini ifade etti.

AK PARTİ ÇİVRİL İLÇE HEYETİ VİDEO KONFERANS ARACILIĞIYLA BAYRAMLAŞTI AK PARTİ ÇİVRİL İLÇE HEYETİ VİDEO KONFERANS ARACILIĞIYLA BAYRAMLAŞTI

Editör: Haber Merkezi