AK PARTİ Çivril ilçe teşkilatının kurulduğu günden bugüne kadar davaya bayraktarlık yapmış yüzlerce partili ‘vefa’ iftarında bir araya geldi.

Ahmetçik’de düzenlenen ‘vefa ’yemeğine Denizli Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli İl Teşkilat Başkanı Murat Altan, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Belediye Başkan Yardımcıları Latif Selçuk ve Alaettin Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Fatma Duzcu, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu, AK Parti Çivril İlçe yönetim kurulu, mahalle başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Grup Başkanvekili Cahit Özkan, İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Belediye Başkanı Niyazi Vural ‘Vefa’ yemeğindenIşıklı’da önce yapımı devam eden Işıklı Millet Bahçesinde incelemelerde bulundular.

AK PARTİ AİLESİ ‘VEFA’İFTARINDA BULUŞTU

“AK DAVAMIZA GÖNÜL VEREN HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul yaptığı açılış konuşmasında, AK davaya gönül veren teşkilat mensubu ile Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; “Rabbim hepimizi Ramazan ayını mübarek etsin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. AK davamıza gönül vererek kuruluşundan bugüne kadar davamıza bayraktarlık yapan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizler hep birlikte ilçemiz için gece gündüz demeden çalışmaya gayret ediyoruz. Bu vesile ile tekrar hepinizin ramazan ayını tebrik ediyor, bizleri sağlıkla Ramazan Bayramına eriştirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Grup Başkanvekili Cahit Özkan’a ve teşkilata yaptığı ve yapacakları hizmetler hakkında bilgi verdi. Kuruluşundan bugüne kadar AK davaya hizmet edenlere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

AK PARTİ AİLESİ ‘VEFA’İFTARINDA BULUŞTU

“TEŞKİLAT OLARAK BİZ SAHADA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Denizli İl Teşkilat Başkanı Murat Altan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarına aralıksız devam ettiklerinin altını çizerek; “Toplantımız ve gecemiz hayırlara vesile olsun. Allah Ramazan ayında tutmuş olduğumuz oruçları ve ibadetleri kabul etsin. Partimizin kuruluş yıldönümünden bugüne kadar bu davaya emek vermiş tüm dava ve yol arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Teşkilat olarak biz sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler daima halkımızla iç içe olup Cumhurbaşkanımızın izinde hedeflerimize adım adıma ilerleyeceğiz ”dedi.

AK PARTİ AİLESİ ‘VEFA’İFTARINDA BULUŞTU

“AK PARTİ BİR MEDENİYET MÜCADELESİNİN ADIDIR”

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, bu davaya hizmet eden tüm dava arkadaşlarına şükranlarını sunarak; “Vefa iftarımızın birliğimize, dirliğimize ve davamızın nice muzafferiyetlerine vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum. AK Parti sadece bir siyasi parti değildir. AK Parti bir medeniyet mücadelesinin adıdır. Kuruluşundan bugüne bu davaya hizmet eden kıymetli dava arkadaşlarımıza, kurucularımıza, teşkilat mensuplarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza yürekten şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal edenlere de rahmeti ile muamele eylesin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin ”ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin ‘vefa’ yemeğinde yüzlerce partili bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi