AK Parti Çivril Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu ve yönetimi Hemşireler günü dolayısıyla Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesini ziyaret etti.
Arıkoğlu ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Fatma Duzcu ile birlikte, görevi başında olan hemşirelere çiçek vererek günlerini kutladı.
“PANDEMİNİN VAZGEÇİLMEZ KAHRAMANLARI”
Sağlık sektörünün her zaman vazgeçilmez bir parçası olduğuna dikkat çeken Hasan Hüseyin Arıkoğlu sözlerine söyle devam etti: “Sağlık sektöründe önemli bir konumda olan hemşerilerimizin pandemi de de büyük fedakârlıkları göz ardı edilemez.
Pandeminin vazgeçilmez kahramanlarıdır. Hemşirelik çok kutsal bir meslektir. İnsan hayatının öneminden ödün vermemek için sabır ve gayretle çalışıyorlar. Ayrıca Türkiye’nin her köşesinde, önce insan diyerek, halka hizmeti şiar edinmiş, canları pahasına yılmadan, ailelerinden, günlük yaşantılarından, uykularından fedakârlık ederek, sonsuz sabır, özveri ve itina ile çalışan daima toplumda her ferdin sağlığına kavuşması için mücadeleye devam eden hemşirelerin Dünya Hemşireler Gününü kutluyorum.”

Editör: Haber Merkezi