Genç esnaf Osman Taştekin Uşak Caddesi üzerinde yeni işyerini hizmete açtı.

Çivril’de TOKİ Evlerinde Kediler Öldürüldü İddiası Çivril’de TOKİ Evlerinde Kediler Öldürüldü İddiası

Osman Taştekin, Ahsen Yapı ve Sıhhi Tesisat isimli işyerini açtı. Uşak Caddesi üzerinde hizmete giren işyerinin açılışı kalabalık davetli ve Başkan Niyazi Vural’ın katılımı ile gerçekleşti.

İşyerinin açılışı için düzenlenen programda konuşan Belediye başkanı Niyazi Vural Çivril’de açılan yeni işyerlerinin sevindirici olduğunu belirterek “ilçemizde açılan işyerleri bizleri mutlu ediyor hele bu işyerini açanlar genç esnaf ve girişimcilerden olursa daha çok seviniyoruz. İlçemizi her geçen gün büyüyor bu büyümeye bağlı olarak yeni işyerleri hizmete giriyor. Bugünde burada Çivril’in sevilen ailelerinden Taştekin ailesinin bir bireyi Osman kardeşimizin doğalgaz, sıhhi tesisat ve ısıtma, güneş enerjisi hizmeti verecek işyerini açıyoruz. Açılan işyerinin öncelikle Osman kardeşimize, Taştekin ailesine, Çivril’imize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah hayırlı bereketli işler nasip etsin” dedi.

Başkan Niyazi Vural’ın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçinin yaptığı duanın sonrası kesilen kurdele ile işyeri açılışı yapıldı. Açılışta davetli ve misafirlere lokma ikramı yapılırken işyeri sahibi Osman Taşdemir, işyerini gezen başkan Niyazi Vural ve Müftü Muhammed Çörekçiye satış ve servisini yaptığı ürünler hakkında bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi