Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) tarafından düzenlenen Fotoğraf sergisindeki fotoğraflar satılmaya devam ediyor.

Gazeteci Oğuz Altuntaş anısına açılan ‘Işığa Yol Verin’ fotoğraf sergisi sona erdi. Sergilenen fotoğraflar satılarak geliri Altıntaş ailesine destek olarak veriliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesinde görevli iken geçirdiği kalp krizi soncu hayatını kaybeden gazeteci Oğuz Altuntaş anısına açılan sergideki fotoğraflar satılmaya devam ediyor. Turan Bahadır sergi salonunda açılan ve 15 gün boyunca sergilenen fotoğraflar sanatseverler tarafında tam not aldı. Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan ve Cemiyet başkanı Muhammet Karaçay tarafından açılışı yapılan sergide Denizli’nin birçok noktasından farklı konularda 58 fotoğraf sergilenmişti. Sergiye 12 fotoğraf ile büyük katkı sağlayan Çivrilli gazeteciler sergide çektikleri fotoğraflar ile dikkat çekerken Çivril’in farklı güzelliklerini de fotoğraf severlere gösterme fırsatı yakalamış oldu.

Sergiye Bozkurt Hayrettin mahallesinde yetişen ve yılda bir ay açan ‘Ters Lale’ ya da ‘Ağlayan Gelin’ olarak bilinen endemik çiçek fotoğrafı ile katkı sağlayan DGC Yönetim Kurulu Üyesi Genç Çivril Gazetesi imtiyaz sahibi Serap Sofulu’nun fotoğrafı Bozkurt Belediye başkanı Birsen Çelik tarafından satın alındı.

Sergide Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler ile Fotoğraf sanatçılarının çektikleri fotoğraflardan oluşan 58 fotoğraf satışa sunulmuştu.

Editör: Haber Merkezi