CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş Çivril Belediyesi bünyesinde bulunan billboardlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan afişlerinin beş aydır kaldırılmamasına tepki gösterdi. Afişlerin bilerek kaldırılmadığını iddia eden Ataş “Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi usulsüz reklam yapıyorlar. Belediyenin imkânlarını usulsüz kullanıyorlar” dedi.

Mayıs ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi parti çalışmaları hakkında bilgi veren ve gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş “korku yüreklerine işledi. Denizli mitingi için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanının beş ay önce asılan afişlerini indirmiyorlar insanlara mesaj veriyorlar” dedi.

28 Ekim tarihinde Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı ve AK parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişlerinin belediyeye ait ilan panolarından halen kaldırılmamış olmasının zafiyet ve korkunun ürünü olduğunu belirten CHP İlçe başkanı Bedri Ataş, “miting için Ekim ayında Denizli’ye gelen AK parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı afişleri aradan geçen beş ay içinde neden indirilmedi merak ediyoruz. Seçimlere saylı günlerin kaldığı bu günlerde AKP İlçe yönetimi ve Belediye bilinçli bir şekilde bu afişlerin sadece bazı noktalarda kalmasına izin mi verdi?” diye sordu.

Son günlerini yaşayan AKP iktidarının seçim sürecinde devlet ve millet imkanlarını sonuna kadar kullanmak istediğine dikkat çeken Başkan Ataş “15 Mayıs’ta yepyeni ve temiz bir Türkiye’ye uyanacağız. Gitmelerine sayılı günler kaldı, 20 yıldır alıştıkları sömürü düzenini halen devam ettiriyorlar. Belediyenin tüm imkânları kullanmaya çalışıyorlar. Beş ay önce asılan poster ve afişi indirmiyor, oradan insanları etki altına almaya çalışıyorlar.” dedi.

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe örgütü olarak saha çalışmalarına hız verdiklerini belirten Bedri Ataş “adayımızın açıklanmasının ardından tüm birimlerimizle sahaya çıktık. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve yönetim kadrosundaki arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz ile birlikte mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Kapı kapı proje ve vaatlerimizi anlatarak adayımıza destek istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi